Pronostic – Kawasaki vs Dortmund – 07.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic borussia dortmund real madrid ucl

 

Borussia Dortmund va sustine marti la orele pranzului un meci amical contra japonezilor de la Kawasaki, acestia din urma aflandu-se la finalul turului de campionat in Japonia. Lovitura de start va avea loc la ora 13:00, ora Romaniei.

Kawasaki, dupa cum spuneam, a incheiat acum zece zile turul de campionat in J League, terminand pe multumitoarea pozitie 5, la doar cinci lungimi de locul doi al clasamentului si la 11 de liderul absolut, Urawa. Echipa se afla intr-o forma destul de buna, dovada ca vine dupa trei succese consecutive in campionat, doua acasa si unul in deplasare, marcand mereu de cel putin doua ori pe partida.

De partea cealalta, Borussia Dortmund se prezinta la acest joc ca mare favorita fara doar si poate. Duelul de marti va fi cel de-al doilea joc de pregatire pentru germani in aceasta vara, primul avand loc in urma cu patru zile, scor 5-0 contra nemtilor de liga inferioara de la Rhede. Momentan nu au aparut cotele pentru aceasta partida insa ne asteptam ca Dortmund sa fie mare favorita. Oricum, am ales sa pariem pe numarul de goluri, si anume ca vom vedea macar patru.

Pronostic: Peste 3,5 goluri
Kawasaki este o formatie deschisa si frumoasa, plus ca fotbalul japonez este in general unul de over. Dortmund este echipa superioara fara dubii si ne asteptam sa confirme acest lucru si sa ofere un joc frumos, deschis si cu multe goluri.