Pronostic – LA Clippers vs Boston Celtics – 09 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 7 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: LA Clippers – Boston Celtics
pronostic la clippers boston celtics chris paulDupa un meci jucat impotriva lui Orlando pe teren propriu, Los Angeles Clippers va juca din nou in fata propriilor suporteri, miercuri seara, de aceasta data impotriva lui Boston Celtics, care se afla deja la cea de-a treia deplasare consecutiva in sezonul regulat de NBA. In conditiile date, chiar si fara Chris Paul in primii cinci, LA Clippers este favorita absoluta a acestei intalniri. Despre Chris Paul se stie ca va absenta aproximativ o luna de pe parchet, dupa accidentarea la umar suferita in meciul cu Spurs (92-116). La randul ei, Boston va juca fara playmakerul ei, Ronda, accidentat de asemenea.

In locul lui Chris Paul, Clippers il va introduce in distributia de start pe Collison. Din punct de vedere al punctelor inscrise per meci, Clippers sta de la foarte bine in sus, cu o medie de aproximativ 105. Fara Chris Paul, cel mai probabil aceasta medie va fi nitel redusa, insa nu suficient de tare incat Boston sa poata spera la o victorie, spunem noi.

LA Clippers: Collison, Crawford, Dudley, Griffin, Jordan.

Din pacate pentru Boston, aceasta face parte din Conferinta de Est, ceea ce e un mare minus, avand in vedere ca nu toti adversarii sunt de cel mai inalt calibru. Si cum o concurenta serioasa iti ridica si tie nivelul de joc, Boston sufera in continuare din acest motiv. In plus de asta, oaspetii de miercuri noapte evolueaza si fara Ronda, unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai. Asadar, un motiv intemeiat pentru care nu vom vedea prea multe cosuri realizate in dreptul lui Celtics.

Boston Celtics: Bradley, Crawford, Green, Bass, Sullinger.

LA Clippers are nevoie neaparata de o victorie in acest meci, misiunea fiind cu atat mai complicata cu cat gazdele nu pot miza pe prestatia lui Chris Paul. Boston, condusa de Green pe parchet, poate crea probleme intr-un meci care se anunta inca de pe acum a fi unul deosebit de interesant.

Recomandarea noastra pentru meciul dintre LA Clippers si Boston Celtics consta intr-un pariu pe under 195.5 puncte, la o cota de 1.91 in oferta casei de pariuri online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO