Pronostic – La Coruna vs Real Madrid – 14.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – La Coruna vs Real Madrid – 14.05.2016

Pronostic - La Coruna vs Real Madrid - 14.05.2016Deportivo La Coruna va primi vizita lui Real Madrid in ultima etapa din Primera Division, sambata seara incepand cu ora 18:00. Oaspetii au clar prima sansa, asa cum era de asteptat practic.

La Coruna mai are sanse doar matematice sa termine in primele zece, insa pare o misiune imposibila. Gazdele sunt pe locul 13 cu 42 de puncte adunate pana acum, iar golaverajul de 45-59 nu este tocmai unul de laudat. La Coruna si-a asigurat matematic salvarea dupa succesul de etapa trecuta, scor 2-0 pe terenul mult mai bine cotatei Villarreal.

Real Madrid a urcat pe pozitia secunda in Spania dupa ultimul succes, fiind intr-o forma de zile mari. Galacticii au 87 de puncte, unul in minus fata de liderul Barcelona si inca spera la titlu. Ronaldo si colegii sai au un golaveraj impresionant, 108-34, fiind totusi pe locul doi cand vine vorba de ofensiva, Barcelona avand un gol in plus marcat. Realul n-a avut emotii in turul de pe Santiago Bernabeu, castigand cu 5-0 la inceputul acestui an.

Pronostic: Real Madrid -1.5 HA @ 1.59
E limpede ca nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere. Ne asteptam sa o vedem pe Real Madrid motivata sa castige titlul, insa pentru asta are nevoie de un rezultat favorabil si la meciul Barcelonei, dupa cum spuneam.

Tags: