Pronostic – Las Palmas vs Barcelona – 20.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Las Palmas vs Barcelona – 20.02.2016

Pronostic - Las Palmas vs Barcelona - 20.02.2016Las Palmas va avea o misiune extrem de dificila astazi de la ora 17:00 pe teren propriu in cea de-a 25-a etapa a campionatului, urmand sa dea piept cu liderul la zi, FC Barcelona.

Gazdele au pierdut patru din ultimele cinci meciuri de campionat si se afla in cadere libera la ora actuala, ajungand sub linia de plutire. Mai exact, Las Palmas este pe locul 18 cu 21 de puncte si un golaveraj de 23-38, avand o defensiva modesta. In acest ritm nu ar trebui sa ne surprinda deloc daca in stagiunea urmatoare ii vom vedea pe oaspeti din nou in Segunda Division.

Barcelona pare sa aiba cale libera catre un nou titlu de campioana in aceasta stagiune. Suarez, Messi & co conduc ostilitatile in Spania, cu 60 de puncte din 72 posibile, avand si un golaveraj de 65-19. Echipa de pe Camp Nou e la sase puncte deasupra lui Atletico Madrid si la sapte deasupra marii rivale, Real Madrid. Barca nu a mai pierdut un meci oficial in toate competitiile de mai bine de patru luni de zile.

Pronostic: Barcelona -1.5 AH @ 1.57
Nu avem nici un dubiu vis a vis de superioritatea catalanilor aici si ne asteptam la un nou succes categoric, la cel putin doua goluri diferenta pentru formatia pregatita de Luis Enrique.

Tags: