Pronostic – Las Palmas vs Real Madrid – 13.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 12 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

 Pronostic – Las Palmas vs Real Madrid – 13.03.2016

Pronostic - Las Palmas vs Real Madrid - 13.03.2016

Ultimul meci programat duminica seara in Primera Division va avea loc de la ora 21:30, punandu-le fata in fata pe Las Palmas si pe Real Madrid in cea de-a 29-a etapa a campionatului.

Las Palmas vine dupa trei rezultate de exceptie, castigand noua puncte in ultimele trei etape. Echipa s-a indepartat astfel de zona rosie, fiind la patru lungimi peste prima pozitie retrogradabila. Las Palmas are in total 30 de puncte si un golaveraj de 30-40, fiind pe locul 15 in momentul de fata, iar obiectivul principal al echipei gazda ramane evitarea retrogradarii. Aceasta a izbutit sa castige 21 de puncte in 14 meciuri jucate pe teren propriu.

Real Madrid vine dupa ce a obtinut la mijlocul saptamanii calificarea in sferturile UEFA Champions League. Galacticilor le ramane Liga Campionilor ca si obiectiv principal, dat fiind faptul ca in La Liga nu mai au sanse reale la titlu, fiind la 12 puncte in spatele Barcelonei si la patru in spatele lui Atletico. Ronaldo si ai lui sunt pe locul trei cu 60 de puncte, avand un golaveraj de 81-27 si laudandu-se cu cel mai bun atac din Spania.

Pronostic: 2 @ 1.35
Am ales sa nu riscam prea mult, ci ne-am indreptat atentia catre un pariu simplu, victorie pentru Real Madrid, echipa net superioara la orice capitol, dar totodata destul de inconstanta in unele perioade ale stagiunii curente.

Tags: