Pronostic – Las Palmas vs Valencia – 28.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 27 January, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Las Palmas vs Valencia – 28.01.2016

Pronostic - Las Palmas vs Valencia - 28.01.2016Joi seara incepand cu ora 22:00 va avea loc mansa retur din sferturile Cupei Regelui Spaniei dintre Las Palmas si Valencia, doua formatii de prima liga. Meciul tur s-a incheiat la egalitate, 1-1 pe Mestalla.

Las Palmas nu se afla intr-o situatie excelenta in campionatul intern, luptand sa evite retrogradarea anul acesta. Echipa a pierdut insa un singur meci din ultimele sapte oficiale, 0-3 vs Atletico Madrid chiar pe propria arena. Acel esec a intrerupt o serie impresionanta pe teren propriu, cu patru victorii si un egal.

Valencia sufera in continuare in acest sezon, iar oaspetii sunt tot mai departe de cupele europene cand vine vorba de clasamentul din Primera Division. Cupa Spaniei ramane una din tintele principale, insa rezultatul din tur n-a fost tocmai impresionant, liliecii scotand doar un egal acasa, primind si gol chiar. Pentru a merge mai departe, Valencia are nevoie de victorie in deplasarea de joi seara, sau de orice alt rezultat de egalitate in afara de 0-0 si 1-1.

Pronostic: X2 @ 1.44
Valencia lui Garry Neville nu se afla deloc intr-o perioada buna, insa realistic vorbind are un lot net superior fata de Las Palmas. In ciuda evolutiilor modeste din ultima perioada, mergem pe cel putin un egal scos de lilieci in aceasta deplasare.

Tags: