Pronostic – Leicester vs Derby – 10 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Leicester – Derby
pronostic leicester derby championshipEtapa din Championship se deschide vineri, 10 ianuarie, cu derbiul de clasament dintre Leicester si Derby County. Cunoscut fiind faptul ca primele doua locuri se premiaza cu loc garantat in Premier League, urmand ca pozitiile 3-6 sa mearga intr-un playoff de care pe care, Leicester ocupa la acest moment fotoliul de lider in a doua liga engleza de fotbal si are, deci, sanse mari sa acceada in competitia regina.

Nici Derby nu sta prea rau, in conditiile in care dispune de cel mai bun atac din liga. Ceva mai bun decat al lui Leicester, care, e drept, inscrie mai multe goluri de la o vreme.

Comparativ cu ceea ce se intampla inainte de Craciun, atunci cand Derby lega victorie dupa victorie in Championship, situatia actuala nu este nici pe aproape de fericita, tinand cont ca oaspetii au adunat doar un meci de 3 puncte in ultimele 4 etape de campionat.

Liderul Leicester a pregatit acest meci fara doua piese importante, am spune noi, si anume: Sean St Ledger si, respectic, Chris Wood (accidentati). Ca o veste buna, presa din Albion il da pe Drinkwater drept titular in meciul de maine seara.

Echipa probabila a lui Leicester (asezare in teren 4-4-2): Schmeichel, Wasilewski, Morgan, Moore, Konchesky, James, Vardy, Drinkwater, Dyer, Knockaert si Nugent.

La oaspeti, Johnny Russell nu a fost nici macar rezerva in meciul din FA Cup cu “albastrii” lui Jose Mourinho, iar Paul Coutts si Richard Keogh sunt accidentati si, deci ineligibili, pentru meciul de vineri.

Echipa probabila a lui Derby (asezare in teren 4-3-3): Grant, Buxton, Keane, Forsyth, Wisdom, Dawkins, Eustace, Bryson, Ward, Hughes si Martin.

Daca ar fi sa optam pentru un pronostic in acest meci, acesta ar consta in victoria formatiei gazda, la limita, scor 2-1. Pentru ca acest lucru sa se intample, casa de pariuri online Bet-at-Home ne propune o cota de 11.00.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO