Pronostic – Leicester vs Everton – 07.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Leicester vs Everton – 07.05.2016

Pronostic - Leicester vs Everton - 07.05.2016

 

Ziua de Premier League va fi inchisa pe terenul noii campioanei, Leicester City. Acolo va merge Everton, una dintre dezamagirile stagiunii curente. Lovitura de start va avea loc la ora 19:30, ora Romaniei.

Leicester City a impresionat lumea fotbalului in campania curenta, iar etapa trecuta, desi n-a castigat, a devenit campioana Angliei din punct de vedere matematic. Vardy si colegii sai au un golaveraj de 64-34, cu al treilea atac si a treia aparare din tara. Leicester a strans 77 de puncte pana acum, sapte in plus fata de Tottenham si zece in plus fata de Arsenal, urmatoarele doua clasate.

Everton se afla intr-o situatie total diferita, luptand sa intre in Top 10 pana la finalul stagiunii, desi nu va fi tocmai usor. Caramelele ocupa locul 11 in acest moment, cu 44 de puncte, patru in minus fata de Stoke City. Plus de asta, Everton are o restanta de disputat. Atacul a fost fara doar si poate punctul forte, cu 55 de reusite. Everton are cel mai bun atac de la locul zece in jos (inclusiv), insa apararea a lasat de dorit.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.57
Leicester este deja campioana, dupa cum spuneam, si s-ar putea sa apara o oarecare relaxare in tabara gazda. Ne asteptam la un meci deschis, spectaculos si cu goluri in ambele porti diseara pe terenul noii campioane.

Tags: