Pronostic – Leicester vs Sunderland – 04.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 3 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Leicester vs Sunderland – 04.04.2017

Leicester si Sunderland vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 21:45 in etapa intermediara din Premier League, etapa cu numarul 31 mai exact.

Leicester a castigat toate cele patru meciuri de campionat dupa demiterea lui Ranieri, plus ca s-a calificat si in sferturile Champions League. Campioana Angliei are 33 de puncte si este pe locul 13 acum. Golaveraul nu ii face cinste, 35-47, fiind la doar sase puncte peste zona retrogradarii, dar si cu o restanta de disputat.

Sunderland este lanterna rosie din Premier League, aflata in cadere libera. Daca in ultimii ani a evitat retrogradarea cam la limita, acum Pisicile Negre au sanse minime. Sunderland se afla la opt puncte de zona salvatoare, cu noua meciuri ramase de jucat. De asemenea, nu trebuie omis faptul ca Sunderland a castigat doar sapte puncte in deplasare din 42 posibile. Sunderland a castigat in tur, scor 2-1 pe propria arena.

Pronostic: 1 solist @ 1.50
Ne asteptam ca Leicester City sa continue forma excelenta din ultima perioada si sa bifeze alte trei puncte marti seara in Premier League. Obiectivul vulpilor pe final de sezon este sa intre in Top 10, asa ca orice punct este foarte important, mai ales in fata echipei de pe ultimul loc.

Tags: