Pronostic – Levante vs FC Barcelona – 22 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 21 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Levante – FC Barcelona
pronostic levante barcelona copa del reyBarcelona a fost foarte aproape in weekend de a pierde primul loc din Primera Division, dupa 1-1 in deplasare la Levante, insa Atletico nu a fost suficient de inspirata impotriva Valenciei, remizand la acelasi scor, in timp ce Real Madrid s-a apropiat in mod amenintator de cele doua contracandidate la titlu.

Meciul de weekend a avut o insemnatate speciala pentru Levante, care se lupta in acest an pentru mentinerea pe prima scena a fotbalului spaniol si, implicit, de ce nu, pentru o cat mai buna clasare la finele sezonului.

Cu gandul in principal la situatia din clasamentul Primerei, Levante va ataca meciul de cupa cu o formatie schimbata in mare parte, daca e sa ne uitam peste distributia de start propusa de gazde in campionat.

Héctor Rodas si Papa Babacar Diawara va lipsi de la Levante, din cauza unor accidentari, in timp ce jucatori precum Andreas Ivanschitz, David Navarro, Pape Diop, Simao Mate sau Ruben Garcia vor fi menajati.

Echipa probabila a lui Levante (sistem de joc 4-4-2): Navas – Vyntra, Adoua, Juanfran, Karabelas – Lopez, Pinto, Diop, Rios – Barral si Zhar.

Si Barcelona are doi jucatori indisponibili, si anume: Neymar si Jonathan dos Santos, ambii fiind accidentati, iar Andres Iniesta este incert pentru aceasta deplasare din Cupa Regelui Spaniei.

Dupa remiza in fata lui Levante, Tata Martino a fost aspru criticat de presa de casa a Barcelonei, dar nu numai. In acest moment, Barcelona, Atletico si Real Madrid au sanse relativ egale de a ridica deasupra capului trofeul suprem, tinand cont de distanta mica ce le separa pe cele trei.

Echipa probabila a Barcelonei (sistem de joc 4-3-3): Pinto – Adriano, Bartra, Mascherano, Montoya – Xavi, Busquets, Roberto – Pedro, Messi si Sanchez.

Barcleona este favorita clara a acestei dispute, cu o cota de 1.22 la victorie. De asemenea, casa de pariuri online Bet365 ne propune o cota de 1.50 in schimbul unui pronostic over 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO