Pronostic – Liverpool vs AS Roma – 24.04.2018

Bilet realizat de Pariuri in 24 April, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Liverpool vs AS Roma – 24.04.2018

Cele 2 echipe vor juca in aceasta seara incepand cu ora 21:45 in semifinalele din Liga Campionilor. Desi ambele echipe se afla intr-o forma puna si sunt neinfrante in ultimele meciuri, se pare ca LFC este favorita, avand in vedere cotele de la casele de pariuri.

LFC este neinvinsa in ultimele 7 partide, bifand 2 egaluri si 5 victorii. In 6 din ultimele 7 meciuri, echipa a reusit sa inscrise cate 2 goluri in fiecare meci. Ultimele 2 meciuri din Champions League au fost jucate impotriva lui Manchester City. Ambele partide au fost victorii pentru Liverpool, echipa inscriind cel putin 2 goluri in fiecare meci.

Oaspetii sunt neinvinsi in ultimele 4 meciuri din toate competitiile. In ultimele 5 partide, AS Roma a avut un golaveraj de 8-3. In plus, echipa nu a castigst niciunul din ultimele 2 meciuri din Champions League, bifand un egal de 0-0 si o infrangere de 2-0.

Pronostic Liverpool vs AS Roma: 1 solist @ 1.50

Cormoranii au fanii de partea lor, iar acesta ar putea fi factorul decisiv marti seara in semifinalele Champions League. Plus de asta, la prima vedere putem spune ca trupa lui Klopp este putin superioara in acest moment si ramane de vazut daca se va vedea acest lucru si pe tabela.