Pronostic – Liverpool vs Sevilla – 18.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 May, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Liverpool vs Sevilla – 18.05.2016

Pronostic - Liverpool vs Sevilla - 18.05.2016Atractia principala din aceasta saptamana va avea loc miercuri seara de la ora 21:45 la Basel, acolo unde Liverpool si Sevilla vor fi puse fata in fata in finala Europa League.

Cormoranii au usor prima sansa la pariuri, insa se anunta un meci echilibrat. Liverpool vine dupa remiza din campionat, 1-1 vs West Brom, meci in care Klopp a odihnit toti titularii de baza. Echipa de pe Anfield a avut un parcurs de vis pana in finala, elimandu-le pe Augsburg, Man United, Dortmund si Villarreal.

Sevilla se afla intr-o forma modesta, cu trei infrangeri in ultimele patru partide oficiale. Echipa este singura din Spania care n-a castigat nici un meci pe teren strain in campionatul intern, avand mari probleme la acest capitol. Ramane de vazut insa cum se vor descurca spaniolii la finala din Elvetia in conditiile in care acestia au triumfat in ultimele doua editii de Europa League. Daca ar castiga al treilea trofeu consecutiv ar scrie istorie cu siguranta.

Pronostic: 1X @ 1.40
Liverpool pare sa fie intr-o perioada mai buna, plus ca pare usor superioara la lot. Mai mult decat atat, Klopp nu prea mai are absenti importanti in lot, iar noi ne asteptam ca dupa 90 de minute Liverpool sa scoata cel putin un rezultat de egalitate.

Tags: