Pronostic – Lotte vs Leverkusen – 25.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 October, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Lotte vs Leverkusen – 25.10.2016

Pronostic - Lotte vs Leverkusen - 25.10.2016

Lotte si Bayer Leverkusen vor fi puse fata in fata in 16-imile de finala ale Cupei Germaniei, marti seara de la ora 19:30.

Lotte nu are o misiune deloc usoara aici, insa vine dupa o victorie de moral cu Preussen Munster, 1-0 in campionat. Echipa evolueaza in a treia liga de fotbal a Germaniei, pornind clar cu sansa a doua aici. Practic cota pentru victoria gazdelor este de 9.00 in acest moment, in oferta agentiei Unibet. Ramane de vazut insa daca vor pune probleme, cupele fiind deschise si rezultatelor supriza.

Bayer Leverkusen n-are cea mai buna prima parte a sezonului, casigand doar doua din ultimele noua meciuri oficiale. Oaspetii au pierdut clar ultimul meci de Bundesliga, 0-3 acasa cu Hoffenheim, iar Cupa Germaniei pare sa ramana principalul obiectiv. Chiar si asa, intr-o forma slaba, Leverkusen nu are voie sa faca pasi gresiti in fata unui adversar net inferior, precum este Lotte la ora actuala.

Pronostic: 2 @ 1.35
Nu incape termen de comparatie intre cele doua tabere, realistic vorbind. Leverkusen este superioara la orice capitol si nu ar trebui sa aiba emotii in fata unei echipe de liga a treia. Mizam pe un pariu simplu, fara sa riscam prea mult, si anume am ales victoria oaspetilor.

Tags: