Pronostic – M. Granollers Pujol vs B. Tomic – 07 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: M. Granollers Pujol – B. Tomic
pronostic granollers pujol tomicNoul sezon de tenis a debutat la sfarsitul lunii decembrie, urmand ca undeva pe la jumatate primei luni a lui 2014 sa debuteze unul dintre cele mai tari turnee ale anului, si anume Australian Open. Pana atunci insa, ramanem ancorati la Antipozi, Sidney pentru a fi mai precisi, pentru a diseca meciul dintre Marcel Granollers Pujol si Bernard Tomic, favoritul local.

In acest moment, Granollers se afla pe pozitia a 38-a a clasamentului ATP, avand in palmares nici mai mult nici mai putin de patru turnee castigate in intreaga sa cariera. Anul trecut a fost unul de bun augur pentru spaniol, daca e sa luam in calcul faptul ca a castigat un turneu, la Kitzbuhel, acolo unde avea sa dispuna in ultimul act de argentinianul Juan Monaco.

Pana atunci, Granollers Pujol jucase sferturi de finala la Auckland si Australian Open, tur doi la Marseille si Dubai, fiind invins de Muller si Federer, si din nou turul al doilea la Monte Carlo, cand a pierdut impotriva cehului Berdych.

In ceea ce il priveste pe Bernard Tomic, desi se afla cu 13 pozitii mai slab clasat decat adversarul sau direct de marti, nu e mai putin adevarat ca se afla pozitionat intr-o lista selecta ce musteste de jucatori talentati si promitatori, totodata.

La inceputul sezonului trecut avea sa vina si prima titlu din cariera sa, acasa la Sidney, unde a trecut in trei seturi de K. Anderson in finala. A pierdut la AO in turul trei cu Roger Federer, pentru ca mai apoi sa se faca nevazut la Rotterdam, la finele primei zile de concurs. Marseille a fost un turneu ceva mai reusit, doar Tsonga reusind sa il opreasca in drumul spre careul de asi al intrecerii.

Ne asteapta, deci, un meci pasionant cu cel putin doua seturi aspru disputate sau chiar un decisiv. Cu alte cuvinte, multe game-uri si un pariu pe over 21.5 games, in cota 1.70 la casa de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO