Pronostic – Macedonia U21 vs Portugalia U21 – 23.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Macedonia U21 vs Portugalia U21 – 23.06.2017

Pentru ziua de vineri, 23 Iunie 2017, avem ceva actiune in fotbal, iar unul dintre cele mai interesante dueluri pare sa fie cel de la EURO U21 dintre Macedonia si Portugalia, programat la ora 21:45.

Macedonia U21 nu a emis pretentii prea mari in cadrul acestui turneu, iar la ora actuala este ultima in Grupa B. Echipa a obtinut un punct din sase posibile, iar golaverajul de 2-7 nu ii face cinste. Matematic mai sunt sanse sa termine pe locul doi, dar sunt minime sa obtina calificarea mai departe in cadrul acestui turneu, din moment ce se califica mai departe doar cel mai bun loc doi.

Portugalia U21 a inceput cu o victorie in fata Serbiei aceasta grupa, dupa care a urmat infrangerea in fata Spaniei. Lusitanii sunt acum pe pozitia secunda si spera la trei puncte din acest meci, dar si la imbunatatirea golaverajului. Sunt sanse bune de calificare in semifinale, insa ramane de vazut cum se va desfasura aceasta partida.

Pronostic: Portugalia U21 -1.5 HA @ 1.53
Asa cum am spus, pe langa faptul ca Portugalia are nevoie de trei puncte, are nevoie si de imbunatatirea golaverajului aici. Mizam pe un succes la cel putin doua goluri diferenta din partea echipei vizitatoare.