Pronostic – Mainz vs Schalke – 24.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 April, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic VfB Stuttgart vs Schalke 04 bundesliga

 

Diseara de la ora 21:30 va avea loc unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale etapei 30 din Bundesliga, cel putin la nivel de cote, intre Mainz si Schalke 04.

Mainz a pierdut o singura data in ultimele cinci runde, insa nici nu a rupt gura targului. Echipa are un final de sezon destul de linistit, fiind a 11-a clasata, cu 34 de puncte si un golaveraj de 40-41. La cum s-au prezentat gazdele in ultimele sezoane, putem spune ca un loc in a doua jumatate de clasament ar fi putin cam dezamagitor.

Schalke nu va evolua sezonul viitor in Champions League, pierzand contactul cu Top 4, asta dupa ce in ultimele cinci runde nu s-a lipit de victorie. Echipa oaspete este a cincea, cu 42 de puncte, la 12 in spatele lui Gladbach, echipa de pe patru. Schalke nu-i va avea diseara pe Obasi, Giefer, Sam, Ayhan, Uchida.

Mainz vs Schalke echipe probabile:
Mainz (4-2-3-1): Karius – Brosinski, Bungert, Bell, Park – Geis, Baumgarlinger – Blasis, Malli, Koo – Okazaki.
Schalke (4-2-3-1): Fahrmann – Howedes, Matip, Nastasic, Kolasinac – Neustadter, Hoger – Farfan, Meyer, Moting – Huntelaar.

Pronostic: 1X @ 1.67
Am ales sa pariem pe faptul ca Mainz va scoate cel putin un punct diseara in fata lui Schalke, echipa aflata in scadere de forma, plus ca nu prea mai are motivatie dupa ce a pierdut lupta pentru Top 4.