Pronostic – Malaga vs Espanyol – 25 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 25 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Malaga – Espanyol
pronostic malaga espanyol primera divisionCu putin noroc, Espanyol putea lua toate punctele puse in joc in weekend, impotriva lui Levante. Formatia din Valencia a dominat cap-coada jocul cu Levante, insa lipsa clarviziunii in fata portii a costat-o enorm, fiind nevoita sa se multumeasca in cele din urma cu un rezultat de egalitate. Cu toate acestea, putem spune ca aceasta remiza este de bun augur, stergand oarecum impresia lasata de Espanyol in fata lui Atletico in urma cu doua runde.

Atat Malaga cat si Espanyol inscriu foarte putin in aceasta editie de campionat, in special in partea de final a sezonului. Prin urmare, ne asteptam la un meci cu cel mult doua goluri inscrise pe tabela de marcaj a stadionului La Rosaleda. O greseala in defensiva poate rezolva meciul, iar noi credem ca Malaga va avea un plus pe faza de atac si, de ce nu, poate mai mult noroc decat oponentul sau din aceasta etapa.

La gazde, Vitorino Antunes se intoarce in iarba dupa o etapa de suspendare, insa nici mai mult nici mai putin de patru jucatori ai Malagai vor lipsi tocmai din acest motiv. Jesus Gamez, Duda, Sergio Sanchez si Ignacio Camacho sunt suspendati, in timp ce Fernando Tissone va absenta din cauza unor probleme de sanatate.

Echipa probabila a Malagai (asezare 4-2-3-1): Caballero – Eliseu, Weligton, Ferreira, Angeleri – Perez, Darder – Samuel, Portillo, Amrabat – Cruz.

Singurul jucator indisponibil al lui Espanyol Barcelona este Cristian Alfonso – accidentat.

Echipa probabila a lui Espanyol Barcelona (asezare 4-2-3-1): Casilla – Lopez, Colotto, Moreno, Fuentes – Sanchez, Lopez – Simao, Pizzi, Stuani – Garcia.

Conform statisticilor oferite de casa de pariuri online Bet-at-Home, ultimele sase jocuri ale Malagai in La Liga s-au incheiat in under. In schimbul acestui pariu, austriecii de la Bet-at-Home ne-au pregatit o cota de 1.60. Finalmente, un eventual rezultat de 1-0 in favoarea Malagai este cotat la 7.50 in oferta aceleiasi case de pariuri online.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO