Pronostic – Malaga vs Sevilla – 01.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 30 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Malaga vs Sevilla – 01.05.2017

Pronostic - Betis vs Malaga - 23.09.2016

Cea de-a 35-a etapa din Spania LaLiga va fi incheiata luni seara, atunci cand este programat duelul dintre Malaga si Sevilla, la ora 22:00. Cotele sunt destul de echilibrate, usor de partea oaspetilor, asa cum era de asteptat.

Malaga a aratat o forma impresionanta in ultimele cinci etape, bifand patru victorii. Echipa gazda a urcat pe locul 14, indepartandu-se la 15 puncte de zona retrogradabila, asa ca si-a asigurat linistea pe finalul campionatului. Gazdele au un golaveraj modest, 40-49, descurcandu-se mult mai bine acasa decat pe teren strain.

De cealalta parte a baricadei o avem pe Sevilla, echipa mai bine cotata si totodata superioara la toate capitolele in acest moment. Andaluzii sunt pe locul patru, la egalitate cu Atletico Madrid, dar cu un golaveraj mai slab. Sevilla are 68 de puncte si un golaveraj de 60-40, iar obiectivul este terminarea in Top 4, desi podiumul ar duce-o direct in grupele Champions League.

Pronostic: 2 DNB @ 1.44
Mergem pe mana echipei superioare aici, plus ca Sevilla are si o motivatie in plus, luptand cot la cot cu Atletico Madrid pentru locul trei. Am ales victoria Sevillei luni seara, dar in cazul in care vom avea parte de un egal, miza va fi rambursata.

Tags: