Pronostic – Manchester United vs Middlesbrough – 31.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 30 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Manchester United vs Middlesbrough – 31.12.2016

Pronostic - Manchester United vs Middlesbrough - 31.12.2016

Manchester United si Middlesbrough vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 17:00, ora Romaniei, in etapa cu numarul 19 din Premier League.

United vine dupa patru victorii consecutive in campionatul intern, sperand sa continue seria buna pentru a se apropia si mai mult de Top 4. Ibrahimovic si compania sunt momentan pe locul sase, cu 33 de puncte, la patru puncte in spatele lui Arsenal (locul 4) si la 13 lungimi de liderul la zi si detasat, Chelsea.

Middlesbrough nu traverseaza cea mai buna perioada, pierzand trei din ultimele patru meciuri in EPL. Echipa oaspete sufera din punct de vedere ofensiv, cu doar 16 goluri marcate. Practic doar Hull, lanterna rosie, a marcat mai putin pana acum. Borro este a 15-a clasata in Anglia, la patru puncte peste zona fierbinte, asa ca orice pas gresit ii poate costa scump in cursa pentru evitarea retrogradarii.

Pronostic: Middlesbrough +2.5 AH @ 1.38
United este pe val, insa nu va avea o misiune floare la ureche aici, mai ales ca Borro are o defensiva foarte solida. Ne asteptam la un meci in care Borro sa se tina tare si sa nu piarda la trei sau mai multe goluri diferenta pe Old Trafford.

Tags: ,