Pronostic – Marseille vs Athletic Bilbao – 18.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Marseille vs Athletic Bilbao – 18.02.2016

Pronostic - Marseille vs Athletic Bilbao - 18.02.2016Daca ar fi sa ne luam dupa cote, meciul dintre Olympique Marseille si Athletic Bilbao este cel mai echilibrat de astazi in Europa League, multe agentii dandu-le pe cele doua cu sanse egale.

Marseille a pierdut un singur joc din ultimele 20 in toate competitiile, insa in aceasta perioada a bifat si multe rezultate de egalitate, nereusind sa impresioneze. In orice caz, OM lupta pentru un loc de cupa europeana cand vine vorba de Ligue 1, iar in Europa League nu va avea o misiune usoara in fata lui Bilbao, o echipa oarecum superioara in momentul de fata.

Bascii nu traverseaza o perioada prea buna, din moment ce au castigat doar unul din ultimele patru meciuri oficiale. Bilbao ne-a obisnuit deja sa faca un sezon bun si unul slab, iar in stagiunea curenta pare sa fie randul evolutiilor modeste. Cand vine vorba de deplasari, Bilbao a bifat o victorie si trei esecuri in ultimele patru meciuri jucate in deplasare. Chiar si asa, spaniolii sunt vazuti cu prima sansa la calificarea in faza optimilor de finala.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.95
Mergem pe un meci destul de deschis si spectaculos, cu goluri si de-o parte si de cealalta. Plus de asta si cota este mai mult decat atractiva in momentul de fata si nu trebuie neglijata.

Tags: