Pronostic – Mexic vs Camerun – 13 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Mexic – Camerun
pronostic mexico camerun cm 2014Cupa Mondiala 2014 a debutat ieri seara cu victoria tarii gazda, Brazilia, in fata Croatiei, scor 3-1. Astfel, in urma infrangerii inregistrate de europeni, Mexic sau Camerun ar putea profita cu aceasta ocazie pentru a avea un avantaj considerabil in vederea ocuparii unui loc care ar putea duce in 16-imile competitiei.

Mexic este considerata usor favorita in fata Camerunului, care nu a dat randamentul scontat in campania de calificare la CM2014. Nici in jocurile amicale disputate inainte de mondial situatia nu a fost prea roz, dupa ce africanii s-au inclinat pe rand in fata Bosniei Herzegovina si, mai apoi, in compania Portugaliei.

Victoria este cu atat mai importanta in acest meci cu cat Croatia nu a reusit sa puna mana nici macar pe un punct in fata Braziliei, care a fost ajutata de arbitrul japonez Yuichi Nishimura pentru a trece in avantaj, la 2-1, ca mai apoi Oscar sa rezolve lucrurile cu un gol superb, venit in prelungiri.

Echipa probabila a Mexicului (asezare in teren 3-5-2): Ochoa – Reyes, Marquez, Moreno – Aguilar, Herrera, Pena, Fabian, Guardado – Peralta si Santos.

Antrenorul africanilor, Volker Finke, a facut cateva modificari in formula de start inainte de inceperea mondialului, asa ca este loc de surprize si cu ocazia acestui prim joc din Grupa A. Camerunezii isi pun din nou baza in varful de lance Samuel Eto’o, cu mentiunea ca aceasta reprezentativa dispune de alti 3-4 jucatori de calitate care pot intoarce soarta unui meci in doar cateva minute.

Echipa probabila a Camerunului (asezare in teren 4-3-3): Itandje – Bedimo, Chejdou, N’Koulou, Nyom – Mbia, Matip, Song – Choupo-Moting, Eto’o, Moukandjo.

In ciuda faptului ca, din punct de vedere statistic, Mexic a inregistrat numai scoruri de over 2.5 in ultimele 4 meciuri disputate la Cupa Mondiala, consideram ca, in fata Camerunului, nu se vor inscrie mai mult de doua goluri. Pe aceasta cale, va indreptam atentia catre un under 2.5 cotat la 1.50 pe site-ul casei de pariuri sportive online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO