Pronostic – Mexic vs Chile – 19.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Mexic vs Chile – 19.06.2016

Pronostic - Mexic vs Chile - 19.06.2016Cel mai tare sfert de finala de la Copa America este cel de sambata dimineata, ora 05:00, in care se vor intalni Mexic si Chile. Cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus cine are prima sansa.

Mexic n-a avut prea multe emotii in faza grupelor, acolo unde a bifat doua victorii clare, 3-1 vs Uruguay si 2-0 vs Jamaica, dar si o remiza in ultimul joc, scor 1-1 vs Venezuela. Astfel, mexicanii au ajuns la 22 de meciuri consecutive fara infrangere, iar in ultimele zece au bifat nu mai putin de noua victorii. Ultimul esec a avut loc acum un an de zile, scor 1-2 tot la Copa America.

Chile in schimb a debutat cu stangul la acest turneu final, pierzand primul meci din grupe, 1-2 in fata Argentinei. Alexis Sanchez si colegii sai si-au revenit mai apoi, castigand urmatoarele doua partide, 2-1 in fata Boliviei si 4-2 contra Panamei. E usor de observat ca echipa sufera la nivel defensiv, primind gol sau goluri in fiecare din ultimele zece partide disputate, doar doua dintre ele fiind meciuri de pregatire.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.91
Duelul dintre Mexic si Chile pare sa fie cel mai echilibrat de departe. Ne asteptam ca ambele tabere sa forteze victoria, fiind meci eliminatoriu, asa ca ne-a atras atentia cota pentru goluri in ambele porti, deloc una de neglijat.

Tags: