Pronostic – Miami Heat vs Oklahoma City Thunder – 30 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 29 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Miami Heat – Oklahoma City Thunder
pronostic miami oklahoma nbaMulti specialisti ai baschetului nord-american apreciaza ca aceasta intalnire dintre Miami Heat si Oklahoma City nu reprezinta nimic altceva decat o avanpremiera a finalei din acest sezon, in conditiile in care, miercuri noapte, dau piept doua dintre cele mai bune formatii din NBA.

Miami este campioana in exercitiu, in timp ce Oklahoma City se afla in momentul de fata pe locul 1 in Conferinta de Vest, in fata unor adversari precum San Antonio Spurs sau Portland, spre exemplu. Si in momentul in care Westbrook se va intoarce la echipa, sunt sanse destul de mari ca Oklahoma sa ii poata oferi un raspuns pe masura lui Miami.

Miami si Oklahoma nu au mai jucat una impotriva celeilalte in acest sezon, ceea ce inseamna ca ne afla la primul duel intre cele doua echipe redutabile pe care ni le propune aceasta editie a NBA. Pana la sfarsitul sezonului regulat, Oklahoma va primi vizita campioanei en-titre, nu mai departe de 20 februarie.

Din multe puncte de vedere, Miami poate fi considerata o echipa completa, in masura in care joaca bine atat in aparare cat si pe faza de atac. E drept, nu sta atat de bine la capitolul recuperari (ultimul loc), dar acum, cand Wade este din nou apt de joc, banca lui Miami a capatat consistenta si sunt sanse sporite sa vedem o echipa si mai buna.

Primul cinci al gazdelor: Wade (Allen), Chalmers, James, Battier, Bosh.

Primul cinci al lui Oklahoma City Thunder: Jackson, Sefolosha, Durant, Ibaka, Perkins.

Cu toate ca ambele echipe prefera sa se aseze in teren si sa practice un joc bun de aparare, dat fiind si titulatura de derbi a acestei intalniri, ne asteptam la o eficienta maxima pe partea de atac si, de ce nu, eventuale prelungiri. Toate acestea ne fac sa credem intr-un pariu pe over 205.5 la o cota de 1.90 in oferta agentiei de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO