Pronostic – Molde vs Dinamo Zagreb – 04.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 3 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Molde vs Dinamo Zagreb - 04.08.2015

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din turul trei preliminar al Uefa Champions League va avea loc marti seara de la ora 20:00, atunci cand Molde si Dinamo Zagreb vor fi puse fata in fata.

Norvegienii pastreaza sanse reale de calificare dupa remiza scoasa in deplasarea de saptamana trecuta, 1-1 la Zagreb. Molde nu traverseaza deloc o perioada buna, castigand un singur meci din ultimele cinci, iar in campionat nu pare sa fie printre candidatele principale la titlu in actuala stagiune. Molde a eliminat-o pe Pyunik in turul doi, 5-1 la general, insa a pierdut returul din deplasare cu 0-1.

Dinamo Zagreb pornea ca favorita inainte de meciuri tur, insa nu s-a descurcat prea bine in fata propriilor suporteri, iar acum are nevoie de victorie sau de un egal cu goluri multe. Echipa a inceput greoi sezonul, insa usor-usor isi intra in ritm, fiind in mod clar mare favorita la titlu in Croatia si anul acesta, neavand adversar pe masura in competitiile interne. Trupa din capitala Croatiei a trecut in turul doi de Fola, 4-1 la general.

Pronostic: Dinamo Zagreb se califica @ 1.85
Avem o cota mai mult decat atractiva pentru acest pronostic si merita incercat in opinia noastra. Dinamo Zagreb are lotul superior, este intr-o forma mai buna, astfel ca mizam pe calificarea croatilor in play-off-ul Uefa Champions League.

Tags: