Pronostic – Monaco vs PSV – 17.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Monaco vs PSV - 17.07.2015

Una dintre atractiile principale de astazi o putem considera partida amicala dintre AS Monaco si PSV Eindhoven, duel intre locul trei din Franta Ligue 1 si campioana din Olanda Eredivisie. Meciul este programat sa inceapa la ora 20:00, ora Romaniei.

Francezii au inceput cu stangul perioada de pregatire, dovada ca au pierdut primele trei amicale fara ca macar sa inscrie vreun gol. Pana la urma Monaco a reusit sa sparga gheata, venind dupa victoria la limita, scor 1-0 in fata englezilor de liga secunda de la Queens Park Rangers. Cotele la acest meci sunt foarte echilibrate, unele agentii dand-o pe Monaco usor ca favorita, altele pe PSV.

Campioana Olandei a sustinut trei meciuri de pregatire de la terminarea stagiunii trecute, reusind sa castige doua dintre ele, la care se adauga si o infrangere, 2-3 cu FC Basel. Cel mai notabil rezultat a fost victoria cu 2-0 contra lui Lyon din urma cu numai doua zile. Nu trebuie omis faptul ca PSV si-a pierdut poate cel mai bun om din lot, Memphis Depay, plecat la Manchester United. PSV a mai infruntat-o pe Monaco in 2005, in optimile Champions League, trecand mai departe dupa 3-0 la general.

Pronostic: Sub 3.5 goluri @ 1.41
Punctul forte al lui AS Monaco ramane totusi defensiva, lasand de dorit la nivel ofensiv de multe ori. PSV are un atac impresionant, insa chiar si asa, nu mizam pe un super spectacol, ci pe maxim trei reusite.

Tags: