Pronostic – NAC Breda vs Utrecht – 28 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: NAC Breda – Utrecht
pronostic breda utrecht eredivisieNAC Breda se simte in pericol in campionat si va cauta o victorie sau cel putin in fata lui Utrecht, vineri seara, in primul joc al etapei din campionatul olandez de fotbal, Eredivisie.Cu sase meciuri ramase de jucat in aceasta editie de campionat si 33 de puncte adunate pe parcurs, NAC Breda nu este intru totul scapata de grijile retrogradarii, un eventual punct obtinut cu Utrecht fiind, probabil, suficient, pentru formatia pregatita de Nebosja Gudelj.

Nebosja Gudelj nu are niciun jucator indisponibil, iar multi specialisti anticipeaza deja aruncarea in lupta a unei formule mai mult sau mai putin asemanatoare cu ce a folosit Breda impotriva “lancierilor” de la Ajax Amsterdam.

Formula de start a lui NAC Breda (sistem de joc 4-2-3-1): Rouwelaar – Roover, Drost, Bodor, Buijs – Kwakman, Swerts – Maic, Hooi, Verbeek – Poepon.

La formatia oaspete, in schimb, lipsesc doi titulari in trupa antrenata de Jan Wouters. Acesta din urma nu se poate folosi in aceasta deplasare de Willem Janssen si Edouard Duplan, ambii accidentati.

Jacob Mulenga a suferit o accidentare grava, in zona spatelui, in luna noiembrie a anului trecut si va fi disponibil pentru Utrecht in aceasta deplasare. Spre deosebire de Mihai Nesu, paralizat de la gat in jos, Jacob Mulenga a avut parte de multa sansa, iar accidentarea sa nu a fost pe atat de grava pe cat a parut initial.

Formula de start a lui Utrecht (4-1-3-2): Ruiter – Heerings, Bulthuis, Maarel, Delpierre – Martensson – Gun, Toornstra, Oar – Agudelo si Ridder.

Din punct de vedere statistic, NAC Breda a terminat cu cel mult doua goluri adunate pe tabela, under 2.5, in 5 din ultimele 6 dueluri directe cu Utrecht.

Drept urmare, ne asteptam la un rezultat de egalitate, cotat la 3.60 in oferta agentiei online Bet365. Un eventual scor corect 1-1 primeste din partea aceluiasi bookmaker o cota generoasa (7.00). Recomandarea noastra de top ramane under 2.5 @ 2.15!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON400 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO