Pronostic – Napoli vs Feyenoord – 26.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 25 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Napoli vs Feyenoord – 26.09.2017

Napoli si Feyenoord vor fi adversare marti seara de la ora 21:45 in cea de-a doua etapa a fazei grupelor in UEFA Champions League, iar gazdele au clar prima sansa.

Napoli a inceput aceasta campanie cu o infrangere, 1-2 in fata lui Shakhtar Donetsk in deplasarea de acum doua saptamani. Italienii sunt obligati sa obtina cele trei puncte aici pentru a ramane cu sanse reale in cursa calificariile in optimi. Hamsik si colegii sai sunt mari favoriti, atat pe hartie, dar mai ales la pariuri, daca aruncam o privire peste cotele oferite de agentii.

De cealalta parte, Feyenoord a inceput cu un esec categoric aceasta editie de Liga Campionilor, 0-4 acasa in fata lui Manchester City. Olandezii sunt ultimii in Grupa F si spera la cel putin un egal aici. Realistic vorbind, Feyenoord lupta pentru locul trei in aceasta grupa, loc care le-ar asigura calificarea in 16-imile UEFA Europa League.

Pronostic: GG @ 2.00
Napoli si Feyenoord sunt doua echipe de atac, capabile sa inscrie in fata oricui. Napoletanii vor juca pentru victorie, insa nici Feyenoord nu prea are alta varianta. Speram sa vedem goluri din partea ambelor formatii marti seara.