Pronostic – Napoli vs Shakhtar – 21.11.2017

Bilet realizat de Pariuri in 20 November, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Napoli vs Shakhtar – 21.11.2017

Unul dintre meciurile interesante ale zilei de marti in UEFA Champions League este cel de pe San Paolo, dintre Napoli si Shakhtar Donetsk, cu incepere de la ora 21:45.

Napoli s-a axat mai mult pe competitia interna in aceasta prima parte a stagiunii, acolo unde este lider la zi. Cand vine vorba de Champions League, Hamsik si ai lui au bifat doar o victorie si trei esecuri pana acum, fiind pe locul trei, la sase lungimi de pozitia secunda. O victorie astazi ii apropie la trei lungimi, urmand ca batalia finala sa se dea in ultima runda.

Shakhtar Donetsk a depasit putin asteptarile in primele patru etape din faza grupelor, adunand noua puncte in total si avand nevoie de un singur punct pentru a-si asigura calificarea mai departe din punct de vedere matematic. Ucrainienii s-au impus in meciul tur, scor 2-1 pe 13 Septembrie, in etapa de deschidere a grupelor.

Pronostic: 1 solist @ 1.43
Napoli nu are alta optiune decat varianta victoriei, asta daca vrea sa ramana in cursa pentru locul secund. Cota este de luat in seama, mai ales ca liderul din Serie A va fi foarte motivat sa se impuna si sa-si ia revensa dupa esecul din tur.