Pronostic – Newcastle vs Swansea – 19 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 19 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Newcastle – Swansea
Newcastle United's Cheick Tiote and Swansea City's Miguel MichuNewcastle a avut prestatii din ce in ce mai neconvingatoare pe acest final de sezon, lucrur datorat in mare parte si faptului ca echipa gazda a acestei intalniri nu prea mai are pentru ce lupta in Premier League. Cotofenele nu au reusit sa inscrie in ultimele 4 meciuri, pierzand de fiecare data.

Galezii de la Swansea, in schimb, inca se mai confrunta cu probleme privind retrogradarea in Championship. Swansea se afla la doar 3 puncte distanta de zona nisipurilor miscatoare si are nevoie sa ia cat mai multe puncte din urmatoarele etape pentru a fi sigura de ramanerea in EPL.

Atat Newcastle cat si Swansea nu ne-au dat motive pentru care sa avem incredere in ele, insa probabil ca nevoia disperata de puncta a galezilor va avea un cuvant greu de spus, iar Swansea va pune mana pe toate cele trei puncte puse in joc.

La gazde este asteptat sa revina Davide Santon, dupa ce a lipsit cu Stoke in etapa precedenta. Alan Pardew si-a trimis baietii intr-un sistem 3-5-2 care nu a functionat in cele mai multe momente ale meciului, asa ca e foarte posibil sa revina la 4-2-3-1 cu ocazia partidei de pe teren propriu impotriva lui Swansea.

Echipa probabila a lui Newcastle United (asezare 4-2-3-1): Krul – Haidara, Coloccini, Williamson, Santon – Anita, Tiote – Gouffran, Gosling, Arfa – Cisse.

La oaspeti absenteaza Chico, suspendat dupa ce a fost trimis afara de pe teren in jocul cu Chelsea din runda precedenta. Michu este incert din cauza unei probleme la glezna, iar Jordi Amat va juca in centrul apararii.

Echipa probabila a lui Swansea (asezare similara): Vorm – Rangel, Amat, Williams, Davies – Britton, Shelvey – Dyer, Hernandez, Routledge – Bony.

Cotele propuse de Bet365 pentru o victorie in deplasare a lui Swansea sunt cuprinse intre 2.75 si 2.90. La scor corect 0-1, pariorii sunt recompensati cu o cota de 9.00, pentru ca pronosticul under 2.5 sa fie cotat la 2.05.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO