Pronostic – Norwich vs Hull City – 18 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Norwich – Hull City
pronostic norwich hull city premier leagueFara victorie in ultimele sase etape din Premier League, Norwich a “reusit” cumva performanta de a se afunda in subsolul clasamentului, undeva la 2 puncte de zona minata. Intre timp, Hull City se afla in a doua jumatate, cu patru puncte peste “canari” si multe de aratat in aceasta editie de campionat, tinand cont ca nu a putut scoate mai mult de o victorie in ultimele 8 etape din EPL.

Conform statisticilor furnizate prin intermediul casei de pariuri online Unibet, Hull se afla pe locul 2 in topul celor mai slabe echipe privind exclusiv meciurile disputate in deplasare. Pana acum, “tigrii” au acumulat doar 5 puncte departe de propriul fief.

La gazde, Alexander Tettey si Anthony Pilkington au sansa de a-si semna revenirile impotriva lui Hull, dupa ce o buna parte din actuala editie de campionat si-au petrecut-o prin infirmeria clubului. Michael Turner ramane in continuare absent, desi initial se spusese despre el ca va lipsi doar cateva zile, si nu saptamani, urmand ca in atare conditii Chris Hughton sa gaseasca cel mai bun prim 11 in vederea unei asezari 4-4-1-1 promovate in ultima perioada.

Echipa probabila a lui Norwich (asezare in teren 4-4-1-1): Ruddy – Olsson, Bassong, Bennett, Whittaker – Redmond, Fer, Johnson, Snodgrass – Elmander – Hooper.

Pe langa Turner, vor mai lipsi si Elliott Bennett si Jonny Howson, de asemenea accidentati.

Tigrii efectueaza aceasta deplasare fara Paul McShane, Robbie Brady, Sone Aluko si Joe Dudgeon, toti accidentati. In alta ordine de idei, Steven Bruce ar putea miza si de aceasta data pe un sistem de joc ce prevede doar trei oameni pe linia de fund, in conditiile in care a testat pe parcursul acestui sezon nici mai mult nici mai putin de 8 asezari.

Echipa probabila a lui Hull City (asezare in teren 3-5-2): McGregor – Chester, Davies, Bruce – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Figueroa – Sagbo si Graham.

Meciul dintre Norwich si Hull City este prezent pe site-ul casei de pariuri online Unibet cu urmatoarele cote: 3.40 pentru un rezultat de egalitate, 7.00 pentru scor corect 1-1 si 1.65 pentru under 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO