Pronostic – Noua Zeelanda vs Portugalia – 24.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 23 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Noua Zeelanda vs Portugalia – 24.06.2017

Lupta pentru primele doua locuri din Grupa A este una foarte stransa, asa ca nu este loc pentru pasi gresiti facuti de Portugalia. Noua Zeelanda este ca si eliminata, iar meciul de sambata nu are vreo miza prea mare pentru aceasta.

Neo-zeelandezii nu au reusit sa obtina vreun punct in aceasta editie de Cupa Confederatiilor, pierzand cu 0-2 in fata Rusiei si cu 1-2 in fata Mexicului. Echipa este ultima in grupa si fara sanse matematice de a mai obtine calificarea in semifinale. Miza nu prea mai exista pentru ei, fiind outsideri clar si la agentiile de pariuri.

Portugalia se lupta cu Mexic si Rusia pentru calificare. Ronaldo si colegii sai au patru puncte si un golaveraj de 3-2, fiind pe locul secund in grupa. Lusitanii sunt la egalitate cu Mexic si la un punct peste rusi. Un pas gresit ar putea sa-i coste, iar portughezii au nevoie de cel putin un egal pentru a obtine biletul de calificare in semifinale.

Pronostic: Portugalia -1.5 HA @ 1.30
Nu avem dubii in legatura cu echipa mai buna in acest meci, Portugalia fiind net superioara din orice punct de vedere. Ne asteptam la o victorie clara a oaspetilor, la cel putin doua goluri diferenta.

 

Tags: