Pronostic – Olanda vs Anglia – 23.03.2018

Bilet realizat de Pariuri in 23 March, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Olanda vs Anglia – 23.03.2018

Unul dintre cele mai interesante si mai spectaculoase dueluri programate astazi in fotbalul international il reprezinta jocul amical dintre Olanda si Anglia, ambele selectionate terminand anul 2017 in forma maxima, desi olandezii au ratat calificarea la Cupa Mondiala.

Olanda
Avand in vedere ca a castigat ultimele 5 meciuri, Olanda se afla intr-o forma foarte buna. In plus, in 3 dintre aceste partide au fost inscrise peste 2.5 goluri. Olanda a castigat de asemenea ultimele 2 meciuri impotriva rivalei sale din aceasta seara, punctand de cel putin doua ori in fiecare meci.

Anglia
Oaspetii  sunt de asemenea intr-o forma foarte buna, fiind neinvinsi in ultimele 6 meciuri, vbifand 2 egaluri si 4 victorii. Ultimele 2 meciuri ale echipei au fost impotriva Germaniei si Braziliei. s-au terminat cu egal de 0-0. In aceasta seara, Anglia va juca fara Betrtrand si Wilshere, din cauza accidentarilor.

Pronostic Olanda vs Anglia: GG @ 1.85
Speram ca spectacolul sa fie la el acasa cand vine vorba de acest meci, iar atacurile sa iasa la rampa diseara. Plus de asta, si cota oferita de casele de pariuri este una pe cinste, care merita toata atentia intr-un astfel de duel.