Pronostic – Osasuna vs Real Betis – 18 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Osasuna – Real Betis
pronostic osasuna real betis la ligaOsasuna vs Real Betis este un joc intre doua echip situate in subsolul clasamentului din La Liga, cu mentiunea ca o singura echipa are sanse sa se salveze. Real Betis si-a aflat soarta de mult timp, iar Osasuna, dupa o parte secunda slaba de sezon, este nevoita sa traga tare in ultima etapa pentru a se salva de la retrogradare.

Nici macar un succes al echipei din Pamplona nu ii asigura Osasunei biletul de la Liga pentru sezonul viitor, in sensul in care gazdele de duminica dupa amiaza depind si de rezultatele inregistrate de celelalte contracandidate la lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Alvaro Cejudo s-a refacut dupa accidentarea suferita in etapa trecuta si va putea evolua in fata fostei sale echipe. Cu toate aceste, Raoul Loe si Joan Oriol ar putea lipsi din motive de ordin medical.

Echipa probabila a Osasunei Pamplona (asezare in teren 4-4-2): Andres – Damia, Arribas, Flano, Bertran – Armenteros, Lolo, Punal, Torres – Riera si Cuevas.

Presa spaniola a anuntat in aceasta saptamana faptul ca Real Betis nu va putea miza pe Andersen in sezonul viitor. Alexis, pe de alta parte, si-a prelungit intelegerea cu gruparea din Sevilla pentru o perioada de 3 ani. Betis are o sumedenie de indisponibilitati in aceasta deplasare. Xavi Torres este accidentat, ca de altfel si Caro sau Didac Vila.

Echipa probabila a lui Real Betis (asezare in teren 4-3-3): Adan – Juanfran, Paulao, Perquis, Carlos – Sevilla, N’Diaye, Reyes – Rodriguez, Molina si Castro.

Statistic, Real Betis nu a obtinut decat o singura victorie in ultimele 22 deplasari din La Liga. De asemenea, Real Betis a inregistrat scoruri de over 2.5 in ultimele 3 deplasari consecutive din campionat.

In concluzie, va recomandam un pariu pe victoria gazdelor de la Osasuna Pamplona. 7.50 este cota oferita de casa de pariuri Bet365 pentru scor corect 1-0 in favoarea Osasunei si, respectiv, 2.38 pentru un meci cu cel mult 2 goluri pe tabela de marcaj (under 2.5).

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO