Pronostic – Pandurii vs CFR Cluj – 29 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 29 March, 2014. Postat in Category, Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Pandurii – CFR Cluj
pronostic pandurii cfr cluj liga 1La doar cateva zile distanta de infrangerea inregistrata in derbiul Ardealului, CFR Cluj vine la Targu Jiu cu gandul de a obtine punct sau puncte pentru a se salva de la o eventuala retrogradare care bata la usa. Financiar vorbind, la cum se prezinta situatia, cu jucatori asteptandu-si salariile din luna decembrie, sau chiar mai devreme, si cu presedintele Iuliu Muresan pregatind dosarul pentru insolventa, CFR Cluj se afla deja in esalonul secund.Din punct de vedere pur fotbalistic, CFR dispune in continuare de jucatori de inalta calitate, poate peste media Ligii 1, la pachet cu un antrenor care vrea multe, dar are prea putine realizari. Venit de la Piatra Neamt cu gandul de a o ridica pe CFR la statutul de mare echipa pe care l-a avut odata, probabil, Vasile Miriuta s-a izbit de o serie intreaga de probleme, pe care nu a fost capabil sa le acopere in timp util.

La Pandurii, de asemenea, planeaza o situatie de incertitudine. Desi echipa este relativ safe ca buget, infrastructura, s.a.m.d., lipsa brazilianului Eric se simte in diverse ocazii. Nu a fost cazul cu Dinamo, saptamana trecuta, cand Pandurii a inscris de trei ori, ultima data prin Elton Da Silva. Polonezul Kamil Bilinski a egalat de fiecare data, insa nu a mai avut ce face la final, cand a fost nevoit sa se multumeasca cu aceste reusite pe plan personal.

Jocul tur, daca nu ne insala memoria, s-a incheiat nedecis. Probabil asa se va intampla si sambata, cand CFR Cluj porneste cu sansa a doua, dar este capabila sa vina cu cel putin un punct de la Targu Jiu. In caz contrar, Vasile Miriuta poate sa-si faca bagajele inca de pe acum.

Casa de pariuri online Sportingbet ne propune o cota de 1.60 pentru CFR Cluj (+0), un pariu valoros in conditiile in care Pandurii nu a stralucit in aceasta primavara.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO