Pronostic – Petrolul vs Astra Giurgiu – 26 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 25 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Petrolul – Astra Giurgiu
pronostic petrolul astra cupa romanieiLa mai putin de doua saptamani distanta de vizita Astrei la Ploiesti, intr-un meci contand pentru Liga 1, giurgiuvenii merg din nou pe Ilie Oana, de aceasta data cu ocazia semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana. In meciul de campionat, Astra a condus in cea mai mare parte a timpului, dar Ovidiu Hoban s-a opus primei infrangeri a lui Razvan Lucescu pe banca Petrolului si a egalat situatia atunci cand nimeni nu se mai astepta.

1-1, asadar, in conditiile in care, si in Cupa Romaniei, mansa tur, sunt foarte multi pariori dispusi sa mizeze pe un rezultat de egalitate. Ca si Petrolul, Astra are un nou tehnician in persoana lui Florin Marin, fostul secund al selectionerului Victor Piturca. Cu toate ca cel poreclit ‘Flocea’ nu stie o boaba de engleza sau franceza, acesta va trebui sa se inteleaga cat mai bine cu jucatorii sai, in mare parte straini. Timpul a fost unul scurt si e putin probabil ca Ion Niculae sa fi adus deja un translator.

Dar cum fotbalul se simte, nu se vorbeste, Astra merge la Ploiesti cu gandul de a obtine macar un rezultat de egalitate. Daca i s-ar oferi in scris lui Florin Marin un 1-1 pentru jocul de miercuri, probabil ca l-ar accepta fara sa scrasneasca din dinti.

In campionat, cele doua echipe par ca si scoase din lupta pentru titlu, dupa ce Steaua s-a distantat la opt puncte de ocupanta locului secund, Astra Giurgiu. In opinia mea, Astra Giurgiu are jucatorii mai buni, este echipa mai omogena, avand totodata si un atac usor superior prahovenilor.

Petrolul joaca prima mansa a acestei semifinale fara Adrian Mutu, care a fost operat si se afla in perioada de covalescenta.

Casele de pariuri vad un meci echilibrat aici, cu Petrolul Ploiesti fiind usor favorita, cu o cota de 2.40 in oferta Bet365. Victoria Astrei Giurgiu este cotata la 3.10, in timp ce o remiza este cotata la 3.30.

Pe aceasta cale, nu ne mai ramane decat sa va recomandam fie un meci cu cel mult doua goluri, under 2.5, fie pe un nou rezultat de egalitate, cum subliniam si mai sus.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO