Pronostic – Petrolul vs CS U Craiova – 15.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Petrolul vs CS U Craiova – 15.04.2016

Pronostic - Petrolul vs CS U Craiova - 15.04.2016

Vineri seara vom avea o partida foarte interesanta din play-out-ul Ligii 1. Mai exact, Petrolul Ploiesti va da piept cu CS U Craiova pe teren propriu, incepand cu ora 20:30.

Ploiestenii se pregatesc deja pentru retrogradare, neavand sanse sa se mai salveze. Lupii galbeni mai incurca insa din cand in cand unele echipe, pierzand doar o data in ultimele patru partide. Totusi este remarcabil faptul ca Petrolul Ploiesti a pierdut ultimele cinci meciuri oficiale acasa, de fiecare data la limita de un gol, patru dintre ele cu scorul de 1-2, iar celalalt cu scorul 0-1.

CS U Craiova a castigat cele doua deplasari de pe acest teren din 2015, scor 2-1 in Martie si 1-0 in Septembrie. De precizat totusi ca nici oltenii n-au excelat in ultimele deplasari oficiale, ba chiar s-au prezentat rusinos, inregistrat un egal si cinci infrangeri in precedentele sase meciuri de pe teren strain. Craiova este a doua in clasamentul din play-out, la un punct de liderul CSMS Iasi si la trei deasupra CFR-ului.

Pronostic: X2 @ 1.36
CS U Craiova inca spera la primul loc din play-out, loc care, in mod surprinzator, ar putea duce in Europa League. Petrolul n-are pentru ce sa mai traga, asa ca mizam pe cel putin un punct scos de olteni aici.

Tags: