Pronostic – Portugalia vs Franta – 10.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Portugalia vs Franta – 10.07.2016

Pronostic - Portugalia vs Franta - 10.07.2016Marea finala a Campionatului European din 2016 va avea loc duminica seara de la ora 22:00, atunci cand Portugalia si Franta vor fi puse fata in fata.

Portughezii au ajuns in finala competitiei dupa un parcurs destul de interesant, nereusind sa castige decat un meci. Mai exact, Portugalia a trecut cu 2-0 de Tara Galilor in semifinale, ajungand pana acolo numai dupa rezultate de egalitate. De sapte ori au punctat lusitanii in sase partide la acest turneu final, axandu-se mai mult pe jocul defensiv, desi in atac au jucatori precum Ronaldo, Nani sau Quaresma.

Franta are avantajul faptului ca evolueaza acasa, insa ramane de vazut cat de mult ca conta acest aspect in fata adversarilor din finala. Selectionata Cocosului Galic a bifat cinci succese si un egal pana in finala, avand un atac de temut, cu o medie de 2,16 goluri marcate pe meci. Griezmann a fost pe val si de la el sunt marile asteptari in finala, acesta marcand de sase ori pana acum, urmand mai mult ca sigur sa iasa golgeterul turneului.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.50
Am decis sa mergem pe un pronostic conform caruia vom vedea maximum doua reusite in finala de la Paris. Probabil ambele echipe vor fi foarte precaute in defensiva, acesta fiind lucrul prioritar pentru ele, asa ca nu ne asteptam la o ploaie de goluri.

Tags: