Pronostic – Portugalia vs Maroc – 20.06.2018

Bilet realizat de Pariuri in 20 June, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Portugalia vs Maroc – 20.06.2018

Avand in vedere performanta de-a lungul timpului, Portugalia este favorita serii, desi ultima intalnire dintre cele 2 tabere a fost castigata de Maroc.

Portugalia este pe locul 2 in Grupa B, dupa un egal de 3-3 cu Spania. In aceasta partida, Ronaldo a reusit sa inscrie toate cele 3 goluri, marcand astfel un meci de tinut minte. Echipa nu este in cea mai buna forma a sa avand in vedere ultimele meciuri, intrucat aceasta a bifat o singura victorie in ultimele 5 partide, 3 egaluri si o infrangere. In ceea ce priveste meciurile jucate pe teren propriu, Portugalia a inscris cel putin 2 goluri in 4 din ultimele 5 confruntari. Cu o formatie de 4 – 4 – 2, Portugalia ii va avea in atac pe Ronaldo si Guedes. Ne asteptam ca toti jucatorii sa fie valizi pentru aceasta intalnire.

Tabara adverse este pe ultimul loc in clasament, dupa o infrangere cu 0-1 in meciul impotriva Iranului.  Maroc se afla intr-o stare buna, astfel incat echipa a fost infranta intr-un singur meci din ultimele 19, bifand 13 victorii. Ultima partida dintre cele 2 echipe a fost finalizat cu victoria Marocului, cu scorul de 3-1 in 1986. In 5 din ultimele 7 partide, Maroc a inscris cel putin 2 goluri. In aceasta intalnire, Amrabat este jucatourl care nu va putea participa din cauza accidentarilor, iar in cazul lui Dirar este inca nesigur daca va putea juca.

Ponturi pariuri Portugalia – Maroc:

  • 1 solist @ 1.70
  • Sub 2,5 goluri @ 1.70