Pronostic – Rayo Vallecano vs Levante – 09 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Rayo Vallecano – Levante
pronostic rayo vallecano levante copa del reySpre deosebire de alte competitii din Europa, Cupa Spaniei a fost mai mereu interesanta, oferindu-ne aproape editie de editie mici surprize in fazele avansate ale intrecerii. Joi, insa, avem un duel intre prim divizionarele Rayo Vallecano si Levante, ambele situate undeva in partea inferioara a clasamentului din Primera Division, amintind fie si in treacat ca Rayo este penultima, in vreme ce Levante ocupa locul 13, cu sapte puncte mai mult.

In alta ordine de idei, prestatiile de moment ale celor doua echipe sunt relativ apropiate, in conditiile in care ambele au adunat aceeasi zestre de puncte in ultimele trei etape de campionat. Disputa directe dintre Rayo si Levante, din Primera, s-a consumat undeva in luna august, Levante avand castig de cauza, scor final 2-1. In editia precedenta insa, Rayo s-a impus atat in tur, cat si la retur.

Situatia lui Rayo Vallecano in clasamentul din Primera este una extrem de delicata, aproape critica. Gazdele de joi seara se afla angrenate in lupta pentru supravietuire si acest meci poate fi privit ca o dara de speranta doar daca e sa ne gandim la boost-ul de moral care ar putea rezulta in urma unui succes cu Levante. Cupa in sine nu reprezinta o miza pentru Rayo, care nu isi poate permite sa consume prea multa energie sperand ca va trece de Levante.

Echipa probabila a lui Rayo Vallecano (asezare in teren 4-2-3-1): Ruben – Tito, Galvez, Ze Castro, Mojica – Trashorras, Saul – Bangoura, Viera, N. Castillo – Bueno.

Echipa probabila a lui Levante (asezare similara in teren, 4-2-3-1): Navas – Pedro Lopez, Vyntra, El Adoui, Karampelas – Simao, P. Diop – Xumetra, El Zhar, Ivanschitz – Barral.

Recomandarea noastra ar fi sa mizati pe un meci deschis, cu cel putin trei goluri pe tabela de marcaj si, de ce nu, pe o victorie a lui Rayo, care va incerca sa inscrie cu un gol mai mult decat adversara sa. In schimbul primului pronostiv, over 2.5, casa de pariuri online Bet-at-Home pune la bataie o cota de 1.85.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO