Pronostic – Real Betis vs Osasuna – 12 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Betis – Osasuna
pronostic real betis osasunaReal Betis se afla in acest moment intr-o situatie disperata. Ca niciodata, Betis nu a mai castigat in campionat de la sfarsitul lunii septembrie. Cu toate acestea, Betis a socat lumea la mijlocul acestei saptamani, dupa victoria obtinuta in detrimentul lui Athletic Bilbao in Copa Del Rey. Acest rezultat trebuie sa le fi ridicat cat de cat moralul jucatorilor formatiei gazda.

Istoria recenta ne indica, de asemenea, o statistica pozitiva a lui Real Betis in meciurile consumate cu Osasuan in postura de adversar. Formatia din Pamplona nu a mai castigat pe El Sadar, in campionat, din 2007!

Betis nu se poate folosi in aceasta intalnire de serviciile lui Damien Perquis, accidentat si Xavi Torres. In alta ordine de idei, managerul Juan Carlos Garrido are un numar de jocuri indisponibili, printre care se numara si Juan Carlos, Alvaro Vadillo, Eder Vilarchao sau Nosa.

In ceea ce il priveste pe Xavi Torres, acesta nu va mai putea evolua deloc in aceasta editie de campionat.

Echipa probabila a lui Real Betis (asezare in teren 4-2-3-1): Sara – Vila, Paulao, Amaya, Chica – Matilla, Reyes – Carlos, Molina, Verdu – Castro.

La oaspeti, Francisco Punal este suspendat, iar Miguel Angel de las Cuevas este incert, ca de altfel si Nino. Sisi este accidentat si nu va putea fi folosit deloc.

Echipa probabila a Osasunei Pamplona (asezare in teren 4-2-3-1): Andres – Bertran, Loties, Arribas, Oriol – Lolo, Loe – Cejudo, Torres, Cuevas – Riera.

Statistic vorbind, dupa cum subliniam si mai sus, Real Betis nu a reusit sa isi treaca nici macar o victorie in campionat in ultimele 11 etape consumate.

In concluzie, optam pentru varianta unui rezultat de egalitate, in cota 3.70 la casa de pariuri online Gamebookers. Credem, de asemenea, intr-un eventual 1-1 (@ 8.00) si, implicit, intr-un meci cu putine goluri inscrise. Aceeasi casa de pariuri ne pune la dispozitie o cota de 1.83 in favoarea unui pronostic de under 2.5!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO