Pronostic – Real Jaen vs Alaves – 7 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 7 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Jaen – Alaves
pronostic real jaen alaves segunda divisionLiga a doua spaniola se afla printre putinele campionate ramase de disputat, sambata consumandu-se ultima etapa a sezonului. Real Jaen si Alaves se intalnesc intr-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare. Cele doua echipe au un numar identic de puncte, cu mentiunea ca Real Jaen are un usor avantaj in fata adversarului de sambata, in conditiile in care, in meciul tur, Jaen a avut castig de cauza, scor 2-1.

Inca de la bun inceput, Real Jaen a fost privita ca o echipa care va incerca pe cat posibil sa evite retrogradarea. Real Jaen este echipa cu cel mai mic buget din liga a doua spaniola, prima victorie a acestei formatii fiind inregistrata nu mai devreme de etapa a saptea. Lipsa de rezultate, cat si calitatea usor indoielnica a jucatorilor, chiar si pentru acest esalon, si-au spus in cele din urma cuvantul.

Echipa de start a lui Real Jaen (asezare in teren 4-2-3-1): Rene – Gaitan, Servando, Alvarez, Nando – Juanma, Quesada – Jerez, Machado, Villa – Jona.

Alaves, pe de alta parte, plateste tribut seriei negre de rezultate de la mijlocul sezonului, atunci cand formatia oaspete nu a cunoscut gustul victoriei in opt etape consecutive.

Real Jaen – Alaves este un meci de care pe care. La finalul acestei intalniri, una din cele doua formatii va retrograda. Daca se incheie la egalitate, Real Jaen si Alaves vor merge mana de mana in cel de-al treilea esalon fotbalistic al Spaniei.

Echipa de start a lui Alaves (asezare in teren 4-2-3-1): Crespo – Rubio, Llorca, Jarosik, R. Garcia – M. Garcia, Beobide – Casaseca, Stevanovic, Tejera – Viguera.

In opinia noastra, Real Jaen – Alaves va fi un meci foarte strans, in care nicio echipa nu isi va asuma prea multe riscuri. Cu alte cuvinte, este momentul sa pariati pe under 2.5 la o cota de 1.60 in oferta agentiei online Unibet!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO