Pronostic – Real Madrid vs Espanyol – 31.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 31 January, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Real Madrid vs Espanyol – 31.01.2016

Pronostic - Real Madrid vs Malmo - 08.12.2015Real Madrid pare sa fie din ce in ce mai departe de titlu, insa nu-si permite pasi gresiti in fata lui Espanyol Barcelona diseara de la ora 21:30, in cea de-a 22-a etapa a campionatului intern.

Galacticii lui Zinedine Zidane sunt doar pe pozitia a treia cu 44 de puncte, la sapte puncte in spatele rivalilor de la Barcelona. Patru puncte au in minus gazdele fata de Atletico Madrid, echipa de pe doi, care a jucat deja in aceasta etapa. Golaverajul de 58-20 este de-a dreptul impresionant, Realul avand cel mai bun atac din campionat, cu o medie de aproape trei reusite pe meci.

Espanyol Barcelona, pregatita de Costel Galca, se afla intr-o perioada dezastruoasa, venind dupa cinci etape in care a castigat doar doua puncte. Catalanii sunt pe locul 14 in acest moment, cu 22 de puncte si un golaveraj de 20-35, fiind la patru lungimi de prima pozitie retrogradabila. Espanyol a inregistrat doar doua victorii si nu mai putin de noua infrangeri in cele 11 deplasari de pana acum.

Pronostic: Real Madrid -2.0 AH @ 1.45
Real Madrid are o forta impresionanta pe propria arena, iar noi ne asteptam la o victorie clara diseara in fata lui Espanyol, echipa iesita total din forma in momentul de fata, cu o defeniva aflata in corzi.

Tags: