Pronostic – Real Sociedad vs Elche – 27 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 27 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Sociedad – Elche
pronostic real sociedad elche la ligaLuni noapte, de la ora 23:00, in transmisiune directa pe Digisport 1, se trage cortina peste etapa cu numarul XXI din Spania. Real Sociedad va primi, luni, asadar, vizita lui Elche, teoretic un adversar nu foarte complicat, desi s-a impus de curand impotriva lui Vallecano.

Se prea poate sa asistam si la ultimul joc al lui Antoine Griezmann in tricoul lui Sociedad, daca e sa dam curs zvonurilor potrivit carora Jose Mourinho si-l doreste pe acesta la Chelsea, dupa ce s-a parafat transferul lui Juan Mata la United in schimbul unei sume record.

In dreptul vestilor bune pentru Real Sociedad, subliniem faptul ca bascii pot conta din nou pe Inigo Martinez, suspendat etapa trecuta, insa Granero, De la Bella, Elustondo si Ifran raman pe bara din cauza unor accidentari mai mult sau mai putin grave. Daniel Estrada este incert pentru jocul de luni seara cu Elche.

Echipa probabila a lui Real Sociedad (sistem de joc 4-2-3-1): Bravo – C.Martinez, M. Gonzalez, I. Martinez, Jose Angel – Bergara, Ruben Pardo – Vela, Xabi Prieto, Griezmann – Agirretxe.

La oaspeti, in schimb, aparatorul roman Cristian Sapunaru este incert, in aceeasi situatie aflandu-se si alti jucatori, este vorba despre Charlie Ianson si Damian Suarez. Singurul absent din lotul deplasat de Elche la Sociedad ramane Alvaro (accidentat).

Echipa probabila a lui Elche (sistem de joc asemanator): Tono – Suarez, Botia, Lomban, Albacar – Ruben Perez, Javi Marquez – Gil, Coro, Niguez – Herrera.

Casa de pariuri online Unibet ne propune o cota mult prea mica pentru o victorie in 1 solist a gazdelor, fapt pentru care vom apela la un handicap asiatic destul de sigur, spunem noi. Mizam, asadar, pe Real Sociedad (-1.0), ceea ce inseamna ca, in cazul unei victorii la limita a bascilor, suma pariata se returneaza (cota 1.00). Puteti opta, de asemenea, si pe un meci cu multe goluri. Luam in calcul urmatoarele doua rezultate: 3-0 sau 4-2.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO