Pronostic – Reims vs Marseille – 23.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic montpellier marseille ligue 1

Cea mai in forma echipa a momentului in Franta Ligue 1, Olympique Marseille, se va deplasa marti seara de la ora 20:00 pe terenul celor de la Reims pentru etapa intermediara din campionatul Frantei, etapa cu numarul sapte mai exact.

Reims a suferit mult in primele patru etape, castigand un singur punct, insa echipa da semne de revenire, reusind sa bifeze doua victorii in ultimele doua etape. Astfel, Reims a iesit de sub linia de plutire, iar cu sapte puncte si un golaveraj de 8-11 in dreptul ei se afla acum pe locul 15, deloc linistitor insa. La pariuri gazdele au sansa a doua, asa cum probabil era de asteptat.

Marseille, dupa cum am spus, este intr-o forma de zile mari. Echipa a castigat un singur punct in primele doua runde, insa apoi au urmat patru victorii la rand, iar acum OM se afla pe primul loc in Ligue 1, cu 13 puncte, la egalitate cu Bordeaux si St. Etienne. Diferenta o face golaverajul de 14-6, cel mai bun din Ligue 1 la ora actuala, cu cel mai bun atac din campionat.

Sezonul trecut pe acest teren am avut parte de o remiza, 1-1, asta dupa ce Reims se impusese in turul campionatului cu 3-2.

Pronostic: Marseille DNB @ 1.40
Ne-am indreptat atentia catre o victorie a echipei mai bune din majoritatea punctelor de vedere, Olympique Marseille, insa cu returnarea mizei in cazul in care vom avea parte de un meci egal.

Tags: , , ,