Pronostic – Reims vs PSG – 19.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Reims vs PSG – 19.09.2015

Pronostic - Reims vs PSG - 19.09.2015

Primul meci de astazi in Franta Ligue 1 va avea loc de la ora 18:30, urmand sa le puna fata in fata pe Reims si Paris Saint Germain, oaspetii fiind clar in pole-position pentru a castiga partida.

Reims se afla intr-o perioada buna, venind dupa un start curajos de campanie, dovada ca a obtinut zece puncte dupa primele cinci meciuri de Ligue 1. Echipa este a treia clasata in momentul de fata, laudandu-se cu un golaveraj de 9-5. Va fi greu pentru gazde contra lui PSG, dar nu imposibil, tinand cont ca in ultimii ani au mai smuls ceva puncte de la parizieni.

De partea cealalta, PSG are avantajul ca dispune de tot lotul pentru aceasta depalsare, neexistand jucatori accidentati sau suspendati. Ne asteptam sa vedem o formula obisnuita de 4-3-3, cu Ibrahimovic conducand atacul, sustinut pe benzi de Di Maria si Cavani. Campioana Frantei este lider dupa cinci etape, fiind singura fara infrangere pana acum (4V – 1E).

Reims vs PSG echipe probabile:
Reims (4-1-4-1): Agassa – Traore, Mandi, Weber, Signorino – Kankava – Preville, Devaux, Oniangue, Turan – Kyei.
PSG (4-3-3): Trapp – Aurier, Silva, Marquinhos, Kurzawa – Verratti, Stambouli, Pastore – Di Maria, Ibrahimovic, Cavani.

Pronostic: 2 @ 1.40
Am spus-o deja, Reims e capabila sa realizeze surprize si cu siguranta PSG nu va avea o misiune usoara. Exista totusi o diferenta de valoare remarcabila intre cele doua tabere, diferenta pe care ne asteptam sa o vedem si pe tabela intr-un final.

Tags: