Pronostic – S. Stakhovsky vs D. Istomin – 26 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 25 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: S. Stakhovsky vs D. Istomin
pronostic S. Stakhovsky vs D. Istomin roland garrosDuminica s-a dat startul editiei din 2014 a Roland Garros, o intrecere care aduna la start cei mai buni tenismeni ai lumii, cu spaniolul Rafael Nadal si Novak Djokovic in rol de mari favoriti. Diferenta dintre ceilalti jucatori, insa, a fost semnificativ redusa in ultima perioada, astfel incat ii putem imparti pe acestia in doua grupe distincte. La fete putem spune acelasi lucru, in masura in care Serena Williams si Na Li au sanse destul de mari sa cucereasca titlul pe zgura pariziana. Surprizele, desigur, sunt intotdeauna posibile, dar potrivit ultimelor rezultate din circuit, e greu de prezis una, mai ales la baieti.

Luni se joaca meciul dintre S. Stakhovsky si D. Istomin, ocazie cu care ne-am decis sa va oferim si o scurta analiza in acest sens.

Ucraineanul S. Stakhovsky ocupa in prezent pozitia a 86-a in clasamentul ATP, cu doar patru titluri de campion in intreaga sa cariera. Ultima data cand a ridicat trofeul deasupra capului se intampla in 2010, in cadrul turneelor de la New Haven si, respectiv, in Olanda, la s-Hertogenbosch.

In acest sezon, ucraineanul a facut semifinale la Sidney, pierzand cu Tomic, pentru ca mai apoi, la Australian Open, Zagreb si Rotterdam sa nu poata trece peste emotiile primului tur..

Uzbecul Denis Istomin este ceva mai bine plasat in ierarhia ATP, pe locul 55, cu un singur titlu de campion in cariera. Anul acesta, a fost eliminat in primul tur de Cilic la Brisbane, ca apoi sa faca sferturi de finala la Sidney (meci pierdut cu Tursunov). Australian Open a adus pentru el doua succese si inevitabila infrangere in fata sarbului Novak Djokovic.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit in doua randuri pana acum, ucraineanul S. Stakhovsky conducand cu 2-0. Acum, insa lucrurile stau putin altfel, iar Denis Istomin se poate impune fara prea mari probleme la un handicap de minim 4 game-uri, cota 1.63 pe site-ul agentiei 10bet, cu atat mai mult cu cat se joaca pe sistemul cel mai bun din 5 seturi.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO