Pronostic – Schalke vs Hertha – 18.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic VfB Stuttgart vs Schalke 04 bundesliga

Meciul care va pune capat zilei de Sambata in fotbalul din Bundesliga se va disputa cu incepere de la ora 19:30, avandu-le ca protagoniste pe Schalke 04 si Hertha Berlin. Partida face parte din cea de-a opta etapa a campionatului.

Schalke 04 nu a avut inceputul de campionat dorit, fiind departe de forma aratata sezonul trecut. Draxler si colegii sai au strans numai opt puncte din 21 posibile, avand chiar un golaveraj negativ, de 11-12. Cu astfel de cifre, alb-albastrii ocupa un dezonorabil loc 11, in a doua jumatate a clasamentului, mai aproape de retrogradare decat de locurile de Uefa Champions League.

De cealalta parte a baricadei se afla Hertha Berlin, echipa cu pretentii ceva mai mici decat ale adversarilor, insa care are acelasi numar de puncte ca si Schalke in acest moment. Formatia din capitala a adunat opt puncte in sapte etape, insa golaverajul ceva mai slab, de 11-14, este cel care o plaseaza imediat sub Schalke in clasament, pe pozitia a 12-a. Lipsa constantei in joc si in rezultate a fost problema principala pentru oaspeti.

Schalke 04 a castigat toate cele cinci confruntari directe cu Hertha Berlin din 2010 pana in prezent, de doua ori acasa si de trei ori in deplasare, scorul general fiind de 11-1.

Pronostic: 1 solist @ 1.73
In ciuda evolutiilor oscilante, mizam totusi pe superioritatea celor de la Schalke in aceasta partida, alegand cota de 1.73 pentru victoria gazdelor, fiind greu de trecut cu vederea o astfel de cota.

Tags: , , , , ,