Pronostic – Scotia vs Danemarca – 29.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 28 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Scotia vs Danemarca – 29.03.2016

scotia

Scotia si Danemarca vor fi adversare marti seara de la ora 22:00 intr-un meci amical ce se anunta extrem de intersant si echilibrat.

Scotienii vin dupa victoria de acum cateva zile de pe terenul Cehiei, scor 1-0, nefiind deloc o misiune usoara nici in acea partida. Echipa gazda a inceput astfel anul 2016 cu dreptul, asa cum l-a incheiat si pe precedentul, cand a castigat ultimul meci, 6-0 pe terenul amatorilor din Gibraltar. Totusi britanicii sunt fara victorie in ultimele doua partide acasa, 2-3 vs Germania si 2-2 vs Polonia.

Danemarca se numara si ea printre echipele importante care vor absenta de la Euro 2016. Nordicii au pierdut ultima deplasare in Scotia, scor 1-2 in urma cu aproape cinci ani de zile. Agger, Eriksen & co au inceput cu dreptul acest an, impunandu-se acasa in fata Islandei, echipa calificata la Euro, scor 2-1. De precizat ca danezii au inregistrat doar un egal si patru esecuri in ultimele cinci deplasari sutinue.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.40
Cota pentru minimum doua goluri in meciul de marti seara este una acceptabila, mai ales ca e un meci amical in care probabil cei doi selectioneri vor incerca diferite lucruri. Si ultima intalnire directe, din 2011, a fost destul de generoasa, oferindu-ne trei reusite in total.

Tags: ,