Pronostic – Setubal vs Sporting – 19.01.2018

Bilet realizat de Pariuri in 18 January, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Setubal vs Sporting – 19.01.2018

Vineri seara este programat sa inceapa etapa cu numarul 19 din Primeira Liga, a doua a returul din Portugalia. Setubal si Sporting deschid balul incepand cu ora 21:00, oaspetii fiind mari favoriti.

Setubal a castigat doar doua meciuri din cele 18 sustinute pana in acest moment, fiind prima sub linia de plutire inaintea etapei. Echipa gazda are 13 puncte in dreptul ei, iar golaverajul de 18-34 nu ii face cinste prea mare. Setubal este la un punct de prima pozitie neretrogradabila si va avea viata grea contra liderului aici.

Sporting Lisabona este lider in clasamentul din Portugalia, asta si datorita faptului ca FC Porto (locul 2) are un meci mai putin disputat. Momentan alb-verzii au un punct avans fata de Porto si trei fata de Benfica. Sporting este neinvinsa pana acum, trecandu-si in cont 14 victorii si patru remize, dar si un golaveraj excelent de 41-10, cu o medie de peste doua reusite pe meci.

Pronostic: 2 solist @ 1.33
Am ales sa jucam simplu la aceasta confruntare si speram ca Sporting sa isi confirme statutul de favorita, mai ales ca cele trei puncte sunt cruciale pentru a ramane pe primul loc si dupa aceasta etapa, ba chiar spera sa se distanteze fata de rivale.