Pronostic – Sevilla vs Real Madrid – 26.09.2018

Bilet realizat de Pariuri in 26 September, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Sevilla vs Real Madrid – 26.09.2018

Cele 2 tabere se vor intalni in aceasta seara in cea de-a 6-a runda din La LIga incepand cu ora 23:00. Ambele echipe se afla in prima jumatate a clasamentului, insa de departe favorita serii este echipa oaspete.

Cu 7 puncte, Sevilla se afla pe locul 7 dupa 5 meciuri jucate. Pana acum, jucatorii au reusit sa marcheze 10 puncte si au incasat 6. Echipa a inceput sezonul cu o victorie de 4-1 impotriva Vallecano, insa parcursul nu a mai fost la fe de bun, urmatoarele 3 meciuri fiind fara nicio victorie, ci bifand un egal si 2 infrangeri. Sevilla a reusit sa castige ultimele 2 partide jucate pe teren propriu impotriva Real Madrid in La Liga. Cu o formatie de 3 – 4 – 3, ii vom vedea in atac pe Vasquez, Yedder si Sarabia. Gazdele vor avea patru jucatori lipsa din cauza accidentarilor: Escudero, Mercado, Gonalons si Amadou.

Real Madrid este neinvinsa acest sezon in La Liga, bifand un egal si 4 victorii. Pana acum echipa a acumulat 13 puncte si se afla pe locul 2, dupa Barcelona. Benzema este marcatorul principal al echipei, cu 4 goluri inscrise, urmat de Bale, cu 3 goluri. In ceea ce priveste meciurile jucate in deplasare, Real Madrid este neinvinsa in 18 din ultimele 21 de partide din toate competitiile. Cu Bale, Benzema si Asensio, echipa va avea o formula de star de 4 – 3 – 3. Carvahal si Isco sunt jucatorii lipsa, care nu pot participa la aceasta intalnire din cauza accidentarilor.

Ponturi pariuri Sevilla vs Real Madrid:

  • GG @ 1.45
  • 2 solist @ 1.85